Over Ons

Gear2win Lommel

De sport zit in ons bloed

Wij zijn ons hele leven al betrokken bij motorcross racing en kunnen dus oprecht zeggen dat deze sport ons in het bloed zit.

Op bijna elke MX Grand Prix wedstrijd over de hele wereld zijn we aanwezig en bouwen we steeds aan een goede band met fabrikanten en atleten om zo de nieuwste en beste kwaliteitsproducten te herkennen en onze kennis aan u door te geven. Wij verkopen enkel race kleding en onderdelen waarvan we zeker weten dat ze van uitstekende kwaliteit zijn, er mooi uitzien en de prijs goed is.

Gear2win staat voor:

  • Kwaliteitsproducten
  • Veilig geleverd
  • Hulp en advies van MX professionals
  • Beste prijzen in de markt
  • Niet goed is geld terug

Snelle levering

Een andere factor is dat we overtuigd zijn dat het belangrijk is dat onze klanten hun gewenste producten zo snel en efficiënt mogelijk krijgen. Wij werken daarvoor met een state-of-the-art magazijn en een zeer professioneel team dat uitstekend op de hoogte is van de producten in ons magazijn. Bestellingen worden onmiddellijk doorgegeven via een veilig order registratiesysteem en worden daarna uitgehaald en verpakt door ons vakkundig personeel dat er zorg voor draagt dat jouw pakket snel en rechtstreeks naar je verzonden wordt. Alle race kleding die op onze site als voorraad aangegeven wordt, bevindt zich in ons magazijn en kan onmiddellijk verzonden worden.

Gevestigd in België, het hart van Europa, zijn we ideaal geplaatst om een snelle en veilige verzending te garanderen op het continent en in het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast is onze winkel, door de centrale ligging in Lommel, ideaal om te bezoeken.

Openingstijden MX shop in Lommel:

Maandag: 10.00-18.00
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-12.00 & 13.00-18.00
Zaterdag: 10.00-14.00

Namens het hele Gear2win team,

Bedankt voor je bezoek aan onze (web)winkel.

Gear2win BVBA
BE0837.366.554 
Lodewijk de Raetsstraat 62 
3920 Lommel, Belgium 
+32 11 873758