Rem onderdelen

Remmen
Alle remonderdelen voor je crossmotor vind je hier. Remschijven, remblokken, remkabels en meer. Gear2win biedt je alle remkracht die je nodig hebt.
ONDERDELEN ZOEKER - SELECTEER UW MOTOR

Producten 1-20 van 355

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 355

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorcross rem onderdelen, remschijven en remblokken

Snelheid is een ding, maar net zo snel stoppen is net zo belangrijk voor je crossmotor of dirtbike. Het type terrein of parcours waarop je rijdt, bepaalt welk type remblokken je nodig hebt en of je een extra groot remblad dient te installeren. Bij schade aan de remschijven, hebben wij ook alle vervangende bladen, onderdelen of accessoires om je weer snel op weg te helpen.

Kies de juiste remblokken voor je motor

Remblokken zijn er in verschillende samenstellingen, het kiezen van de juiste remblokken voor je motor kan daarom een uitdaging zijn. Over het algemeen adviseren wij gesinterde remblokken, deze remblokken combineren een maximale remkracht met een hoge temperatuurbestendigheid, waardoor je disfunctioneren uitsluit. Als je wat geld wilt besparen, kies je voor de iets hardere samenstellingen remblokken. Deze remblokken slijten minder snel, ook al rijd je door zand en modder.

Remkracht met remklauwen en remschijven

Het vervangen van je standaard voor en achter remmen is heel makkelijk. Als je extra remkracht wilt ervaren, probeer dan eens een extra grote remschrijven voor je motor met bijpassende remklauwen. Je zult verrast zijn van de extra meters die je behaalt op het circuit of terrein. Aftermarket remklauwen voor 50/65/85cc bieden een goed alternatief voor standaard remklauwen. Deze aftermarket remklauwen verdubbelen de remblokmaat, wat resulteert in een krachtigere remkracht en een langere levensduur van de remblokken.

Remontluchters

Kijk ook eens naar ons remontluchtingsgereedschap. Elke gereedschapskist dient een goede set gereedschap te hebben voor onderhoud aan je crossmotor. Goed gereedschap zorgt voor het juiste onderhoud van je remleidingen. Dit is de perfecte manier om het beste uit je remmen te halen en het sponsachtige gevoel kwijt te raken.

Onze medewerkers adviseren je graag over de beste keuze voor jouw crossmotor en de rijvaardigheid, dus neem gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.