Luchtfilters en Powerflow kits

Luchtfilters

Meer luchtstroom = extra pk’s. Motocross luchtfilters zijn daarom essentieel om de beste prestaties met je crossmotor te behalen. Met de juiste schuimdikte van de filter krijgt je motor een onbeperkte luchtstroom en wordt al het vuil tegen gehouden. Zeker in zanderige omstandigheden heb je deze extra bescherming nodig. Je kunt ook voorgeoliede luchtfilters bestellen. Gebruik de onderdelenzoeker om de juiste luchtfilter voor jouw crossmotor te vinden.

ONDERDELEN ZOEKER - SELECTEER UW MOTOR

Producten 1-20 van 586

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 586

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies de juiste luchtfilter voor je crossmotor

Meer luchtstroom betekent meer motorvermogen. Dus het kiezen van de juiste luchtfilter voor je crossmotor en offroad-bike is essentieel voor goede prestaties en ook voor de duurzaamheid van je motor. Met een dubbele laag schuim wordt voorkomen dat er schadelijk zand, stof en ander vuil je motor in komt. Daarnaast zorgt de filter voor een maximale luchtstroom waarmee je topprestaties kunt behalen. Bij Gear2win verkopen we de complete lijn Twin Air luchtfilters, powerfilters, afspuitkappen, olie- en reinigingsproducten.  

Voorgeoliede luchtfilters

Gear2win heeft diverse luchtfilters in voorraad, waaronder voorgeoliede filters. Deze zijn super makkelijk te vervangen. Je plaatst je schuimfilter in je motor en je bent klaar om te gaan. Geen gedoe met olie en bijkomende viezigheid! De voorgeoliede filters worden geleverd in een verzegelde plastic zak.

Powerflow Kits

De Powerflow kits zorgen voor een lekvrije en veilige aansluiting. De stevige en lichtgewicht aluminium luchtfilterhouder vervangt de originele dunne plastic luchtfilterhouder. De rand is ook van aluminium, met een rubberen afdichting. Hiermee zit de filter stevig en goed afgedicht in je airbox. Een Powerflow kit is een simpele vervanging die je motor een enorme boost geeft. Bij Gear2win vind je Twin Air powerfilters die ook door alle professionals gebruikt worden.

Afspuitkap

Een afspuitkap is onmisbaar bij het wassen van je crossmotor. Hiermee sluit je je luchtfilter af en komt er geen water of vuil in de aanzuiging terecht.

Luchtfilter hoes

Voor extra bescherming tijdens het crossen adviseren wij een luchtfilternetje of hoesje. Zeker voor enduro rijders is dit een must. Een luchtfilterhoesje biedt extra bescherming op zanderige en stoffige wegen. Deze plaats je makkelijk over je luchtfilter heen en haal je er ook weer gemakkelijk af als hij vuil is. Het hoesje vangt het ergste vuil al op. Hierdoor hoef je de filter minder vaak te vervangen.

Luchtfilter schoonmaakservice

We bieden ook een schoonmaakservice voor je luchtfilters. Stuur je vuile luchtfilters gewoon naar ons terug en we wassen en her-oliën de gebruikte filters en sturen ze weer, helemaal klaar voor gebruik, naar je terug. Deze service kost € 6,00 per luchtfilter.

Zelf je luchtfilter schoonmaken

Als je zelf je luchtfilter wilt reinigen, dan kun je bij Gear2win ook al je filterreinigingsproducten bestellen. Deze reinigingsproducten zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Nadat de luchtfilter schoon is, moet je een goede luchtfilterolie aanbrengen. Breng deze eerst dun aan zodat hij diep in kan trekken en laat het vervolgens gelijkmatig drogen zodat de schuimwanden een coating krijgen die vuil afstoot en de luchtstroom versnelt.

In deze video’s zie je stap voor stap hoe je te werk moet gaan bij het wassen en oliën van je luchtfilters:

Nog vragen? Onze Gear2win-experts zijn beschikbaar via chat, telefoon of e-mail voor al jouw vragen omtrent luchtfilters- en luchtfilteraccessoires.