Plastic delen voor je crossmotor

Geef je motor een nieuwe look met onze motorcross plastic kits, handbeschermers, radiator beschermers, framebeschermers, spatborden, steenslagbeschermers of achterbrug beschermers. Hieronder vind je nog veel meer plastic onderdelen voor je crossmotor en enduro motor.

ONDERDELEN ZOEKER - SELECTEER UW MOTOR

Producten 1-20 van 2506

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 2506

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorcross plastics en bescherming

Als je het geluk hebt gehad om een spiksplinternieuwe crossmotor te kunnen kopen, weet je dat deze er helaas niet heel lang als nieuw uit ziet. Al na een paar ritten in de modder en het vuil is de glans van je crossmotor snel verdwenen. Halverwege het seizoen ziet je motor er al tweedehands en dof uit en zelfs met een grote hoeveelheid siliconen glansspray krijg je die nieuwe glans niet terug. Maar geen stress, Gear2win biedt vervangende plastic kits en onderdelen voor je motor aan, zodat deze er weer als nieuw uit ziet. Ook losse onderdelen zoals voor- en achterspatborden of radiator beschermers, die zijn beschadigd tijdens een crash, zijn bij Gear2win verkrijgbaar.

Bescherming op je crossmotor

Crossmotor handbeschermers zijn de beste manier om je handen te beschermen tegen bijvoorbeeld pijnlijk uitstekende rotsen of insecten die je met belachelijke snelheid tegemoet vliegen. Wacht niet totdat je een gebroken of ontwrichte vinger hebt of een zwarte nagel oploopt, koop een set handbeschermers in een bijpassende kleur van je motor. Je kan je crossmotor zelf ook beschermen tegen het constante gebeuk van vuil en stenen met voorvork beschermers, steenslagbeschermers, framebeschermers en achterbrugbeschermers, die eenvoudig zelf te monteren zijn. Radiatorroosters of -lamellen helpen om je radiatoren te beschermen en zorgen tegelijkertijd voor de beste luchttoevoer.

De remblokbeschermers, aan de voor- en achterkant, houden je remblokken veilig en schoon. De koppelingsbeschermingen zorgen voor bescherming van je koppeling maar zijn ook een extra toevoeging, zodat je motor er extra cool uit ziet. De meeste crossmotor plastics zijn verkrijgbaar in alle standaard fabriekskleuren en voor verschillende types crossmotors. Gebruik de Gear2win-onderdelenzoeker om het specifieke onderdeel voor jouw crossmotor te vinden.

Wanneer je geen standaard fabriekspakket kan veroorloven, bekijk dan ons assortiment betaalbare vervangingsonderdelen en kappen van het merk Airbox.