Parts Finder

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Kettingen en tandwielen

De juiste versnelling vergroot de kans om als eerste weg te zijn bij de start of beter uit de bocht weg te rijden. Het rijden op verschillende ondergronden zoals zand of modder, vereist verschillende versnellingen. Het juiste materiaal maakt je rit nog aangenamer. De rijomstandigheden (zand, modder, hard terrein) eisen ook hun tol van je kettingen en tandwielen. Daarom is er een ruime keuze in de verschillende materialen voor kettingen en tandwielen. Onze medewerkers adviseren je graag over de verschillende opties voor je crossmotor om zo de prestaties van je crossmotor te optimaliseren.

Kies de juiste tandwielen

In zand en modder slijten kettingen en tandwielen veel sneller, daarom bieden wij je een keuze uit staal (veel zwaarder) en lichtgewicht aluminium tandwielen. De nieuwe twin-ringontwerpen zijn een goede combinatie van gewichtsbesparing en slijtvast. Ze zijn net zo slijtvast als staal en hebben de lichtgewicht behuizing van aluminium. De kwaliteit van aluminium moet ook niet worden onderschat, daarom kiezen wij altijd voor de merken met die de hoogste kwaliteit aluminium voor- en achter tandwielen produceren.

Kettingen die lang meegaan

Het kiezen van een goede kwaliteit ketting maakt het verschil tussen het voltooien van de race of het terug duwen van je crossmotor naar de paddock. Sluit hierin geen compromissen. Wij bieden kettingen van topkwaliteit van gerenommeerde merken zoals DID, Regina, Renthal en EK. Voor enduro en off-road rijden, adviseren we een O-ring of X-ring ketting, deze kettingen gaan langer mee en raken minder uit model.

Gear2win biedt ook een uitgebreid assortiment aan ketting aandrijfaccessoires zoals kettingrollen, kettinggeleiders en kettingblokken voor je crossmotor. Gebruik onze onderdelenzoeker boven aan de pagina om jouw model motor te selecteren, hierdoor wordt het kiezen van het juiste onderdeel makkelijker.