Gepersonaliseerde MX stickers - MX shirts - Pit matten

Custom

Gear2win verzorgt ook de bedrukking van je cross outfit en motor. Bestel hier je gepersonaliseerde cross shirts, stickers of milieumatten met je eigen naam, nummer, je teamnaam of sponsorlogo's. Neem contact met ons op voor alle bestelinformatie.

PERSONALISEER JE STICKER SET VOOR JE MOTOR OF QUAD

Gear2win biedt volledig op maat gemaakte stickersets voor jouw merk en model motor en werkt samen met gerenommeerde en vertrouwde stickerfabrikanten in heel Europa.

Verander de design van je motor in functie van jou smaak of jou professionele noden

Past de vormen van jou Motor perfect, het is niet nodig om te knippen

Ontworpen voor een eenvoudig gebruik

Scherpe beeldkwaliteit

Krachtige kleuren

Duurzame kwaliteit:   Voor meer informatie of een persoonlijke offerte neem contact met onze ervaren medewerkers hier:

Gear2win Sticker sets

 

Gepersonaliseerde crossshirts:

Het voordeel van een aangepast motorcross shirt is dat je de gelegnheid krijgt een unieke MXshirt te dragen, waar niet alleen je eigen naam en nummer opstaat maar ook al je sponsoren en technische partners. De gepersonaliseerde motorocross shirts zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: ofwel de standaard materialen voor dagelijks gebruik, ofwel de extra luchtdoorlatende materialen voor ritten tijdens warme, vochtige dagen. Daarnaast hebben we ook verschillende pasvormen: de standard originele pasvorm, of de Slim Fit versie.

Er is geen minimum aantal gepersonaliseerde motorcross shirts die je moet bestellen, maar indien het over een groter aantal gaat kunnen we natuurlijk een groepsprijs aanbieden voor clubs en teams. De kinder maten (van 4-14jaar) en de volwassenen maten (XS-4XL) zijn beschikbaar.

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte neem contact met onze ervaren medewerkers hier:

Gepersonaliseerde naam en rugnummers:

Je eigen naam en nummer via transferdruk op je motorcross shirt zetten is een andere manier om je originele cross shirt te personaliseren. Gezien de transfer in onze eigen Gear2win winkel wordt toegepast, is het mogelijk om een MX shirt die je al hebt te bedrukken, of een nieuwe shirt. Zie hieronder welke mogelijkheden er zijn:

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte neem contact met onze ervaren medewerkers hier:

Gepersonaliseerde butt patch:

We bieden een volledige gamma aan lichtgewicht butt en been patchen voor motorcross broeken en andere. Indien je al over een logo of ontwerp beschikt zorgen wij voor het drukken van je butt patch op vinyl, indien je er nog geen hebt kunnen wij onze ontwerper vragen of hij een uniek ontwerp maakt voor jou.

Een butt patch is beschikbaar vanaf 24,95 euro

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte neem contact met onze ervaren medewerkers hier:

 

Gepersonaliseerde cross milieumatten:

Milieumatten zijn nu een verplichte accessoire bij bijna alle MX trainingsfaciliteiten. Ze beschermen de grond tegen vervuiling door vloeistoffen zoals brandstof, olie en smeermiddelen. Het houdt daarenboven ook je bouten en onderdelen proper. Bij Gear2win zijn de gepersonaliseerde milieumatten verkrijgbaar in verschillende maten, en ze zijn vervaardigd uit PVC rubber.

 

 

65 x 80cm (€45)

95 x 190cm (€135)

95 x 220cm (€ 155)

190 x 280cm (€ 390)

Gepersonaliseerd (€60.5/m2)

 

Matten kunnen gedrukt worden in volle kleur.

 

Volstaat aan FIM normen

 

Gebruikt door fabrieksteams

 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.