Motorcross bescherming

In de categorie motorcross bescherming vind je alles wat je nodig hebt om veilig te motorcrossen. Met de bodyprotectors, knie- en elleboogbeschermers, niergordels, pols- en handpalmbescherming stap je veilig op je crossmotor en kun je de meest gevaarlijke stunts en ritten maken.

Producten 1-20 van 252

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 252

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorcross: crashen gegarandeerd

We kennen allemaal de gevaren van motorcross. Bij motorcross is het niet de vraag óf je een keer crasht, maar meer wanneer je crasht. Zonder motorcross bescherming kun je dus niet gaan rijden. Zorg altijd voor de beste cross bescherming die gebruikt maakt van de laatste ontwikkelingen qua veiligheid en design. Zo houd je de bezoekjes aan de eerste hulp en de doktersrekening beperkt.

Veel mensen kopen alleen de basisbenodigdheden zoals een helm, crosslaarzen en crosskleding. Maar er is veel meer nodig om veilig te gaan crossen. Je rijdt immers niet in een auto die je beschermt. Je hebt niet eens een airbag op je motor. Sterker nog, op je crossmotor fungeert je eigen lichaam als airbag. Zorg dus dat je zo goed als mogelijk beschermd bent tijdens mogelijke crashes.

Complete cross bescherming

Kniebeschermers kunnen niet ontbreken in je motorcross bescherming. Je kunt kiezen voor kniebeschermers of kniebraces. Het verschil is dat kniebraces meer ondersteuning aan je spieren en gewrichten geven en zo ernstige knieblessures kunnen voorkomen. Voor polsbeschermers en pols braces geldt hetzelfde. De bodyprotectors en borstbescherming hebben het CE keurmerk en bieden de perfecte bescherming voor je rug en borstkas.

Ook nekbescherming is onmisbaar. De laatste jaren hebben de nekbraces belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt en kunnen ze veel voorkomende nek- en wervelblessures helpen voorkomen. Alle bescherming is zo ontworpen dat het complementair is aan elkaar.

Advies van professionals

Alle cross bescherming is in vele modellen en maten van verschillende topmerken verkrijgbaar. Je vindt altijd de bescherming die het beste op jouw lichaam aansluit. Onze eigen MX professionals geven je graag advies over alle motorcross bescherming en de maten die je nodig hebt. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste bescherming is en hebben zelf ervaren hoe veilig het is en voelt om met alle benodigde bescherming te rijden. Bestel dus nu de motorcross bescherming die je nodig hebt.