Motorcross sokken

Motorcross sokken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, geschikt voor alle soorten motorcross en enduro. Voor onder kniebeschermers of braces zorgen de lange kniebrace sokken voor meer comfort. Cross sokken van dunner en lichter materiaal, Coolmax bijvoorbeeld, zijn fijn tijdens warm weer. Naast het draagcomfort is er ook gedacht aan toffe designs en kleuren. Kies hier jouw favoriete paar!

Producten 1-20 van 132

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 132

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorcross sokken

Het dragen van de juiste sokken maakt een groot verschil wanneer je een dag op je crossmotor doorbrengt. Goede sokken zorgen er voor dat je voeten droog, koel of juist warm blijven. Bijvoorbeeld het vochtabsorberende Coolmax materiaal houdt je voeten koel en droog. Deze sokken zijn dunner dan de traditionele motorcross sokken. Enkele fabrikanten bieden nu ook compressiesokken aan met verdikte stukken bij de tenen en hielen. Deze sokken zorgen voor extra versteviging en bevorderen de doorbloeding van de spieren. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en is de kans op verzuring van de spieren kleiner. Dit geeft je benen extra energie en voorkomt spierpijn.

Motorcross kniebrace sokken

De kniebrace sokken zijn van lichtgewicht polyester spandex materiaal en zijn speciaal ontworpen om te dragen in combinatie met kniebeschermers. De sokken zijn veel langer en komen tot aan je bovenbeen en zijn meestal voorzien van een antislip boord. Doordat de sokken tot over je knie komen, voorkomt dit het schuren van je kniebeschermers, waardoor je comfortabel kan starten aan je race.