Cross shirts

Motorcross shirts en shirts voor enduro racen zijn in veel verschillende kleuren, materialen en pasvormen verkrijgbaar. Een slim fit cross shirt dat goed aansluit of een los en luchtig shirt, eventueel zonder mouwen, voor bij heet weer. Voor elke motorcross discipline vind je hier je cross t-shirt of trui.

Producten 1-20 van 832

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 832

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pasvorm en materiaal van motorcross shirts

Tijdens het motorcrossen wil je natuurlijk altijd het juiste shirt of de juiste trui dragen die past bij de omstandigheden en de temperatuur. Naast de traditionele los vallende shirts zijn er nu ook aansluitende slim-fit cross shirts. Deze geven je een atletische uitstraling en ondersteunen je bovenlichaam op een prettige manier. De professionele motorcrossrijders zijn altijd bezig hun outfit en materiaal te verbeteren om tot de beste prestaties te komen. Een slim-fit shirt is een van deze verbeteringen.

Beweegvrijheid is erg belangrijk voor een motorcrosser. Je cross shirt moet hier dus zeker aan bijdragen. Het shirt moet dus niet in de weg zitten doordat het bijvoorbeeld te wijd is, maar ook niet te strak zitten waardoor je bijvoorbeeld je armen niet soepel kunt buigen zonder dat de stof om je armen trekt. Check bij het passen ook hoe het zit met je bescherming om.

Daarnaast is het materiaal van de stof belangrijk om zweet te absorberen zodat je je fris blijft voelen in het heetst van de strijd om de snelste te zijn of bij het uitproberen van een nieuwe sprong. Bij veel shirts zit een extra ventilerende stof onder de oksels, in de nek en aan de polsen. De stoffen zijn ook heel stevig zodat ze heel blijven na een val of crash.

Cross shirt bedrukken

Met een grote keuze uit designs, grafische prints in allerlei kleurcombinaties, met merknaam of zonder, vind je hier zeker een shirt naar jouw smaak. Wil je het shirt verder personaliseren dan kan dat ook bij Gear2win. We bedrukken cross t-shirts met jouw naam, nummer en/of sponsorlogo’s. Je kunt ook het hele design zelf ontwerpen en laten drukken. Dit is al mogelijk vanaf één stuk maar je kunt ze natuurlijk ook voor heel je team bestellen. Neem contact met ons op voor alle informatie.

Cross t-shirt met bijpassende broek

Om je cross outfit helemaal compleet te maken kies je een bijpassende crossbroek erbij. In de basic kleuren is er altijd wel een broek bij te vinden. Bij veel motorcross shirts is ook een broek te vinden in dezelfde kleur en print. Als je toch een broek en shirt gaat bestellen kun je ook kijken bij de crosspakken, zo ben je uiteindelijk goedkoper uit.