Motorcross kniebraces

Motorcross kniebraces zorgen voor bescherming van de gewrichten, pezen en spieren van je knieën tijdens de meest extreme motorcross en offroad situaties. Een motorcross kniebrace geeft je ook stabiliteit en stevigheid. We geven je graag advies over welk soort kniebrace je nodig hebt, welk model en de maat. 

Producten 1-20 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescherm je knieën met een kniebrace

Je knieën staan veel onder spanning tijdens het motorcrossen en moeten veel druk verwerken. De weg waar je over rijdt met bijvoorbeeld stenen en rotsen, bandensporen van voorgangers en andere obstakels zorgen dat je knieën met extreem veel trillingen te maken hebben. Veel motorcrossers investeren pas in kniebraces nadat ze een serieuze knieblessure hebben gehad. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom adviseren we het gebruik van kniebraces. Dit is de beste manier om je kniegewrichten te beschermen. Hiermee maak je de kans op ernstige blessures kleiner zodat je nog lang zonder problemen kunt rijden.

Kniebraces motorcross kopen

Kniebraces zijn niet goedkoop maar de prijs weegt zeker op tegen de bescherming die ze je bieden en de pijn en blessures die je door het dragen van een kniebrace voorkomt. Kniebeschermers of bandages voor meer stabiliteit zijn een goedkoper alternatief maar deze bieden niet de volledige bescherming die een kniebrace biedt.

Gear2win heeft ook alle reserveonderdelen en accessoires voor kniebraces en beschermers. Om eventuele beschadiging van je crossbroek tegen te gaan hebben we bijvoorbeeld speciale covers om je broek of motor te beschermen.

Welke maat motorcross kniebrace?

Om de omtrek voor je kniebrace te meten, meet je vanuit het midden van de knieschijf 15 centimeter (6 inch) omhoog richting het dijbeen. Op dit punt meet je de omvang van je been. Dit is de omtrek die je in de maattabel terugvindt. Onze deskundige medewerkers helpen je ook graag bij het vinden van de juiste maat. De braces zijn verkrijgbaar in maten voor volwassenen en kinderen.

Heb je een kniebrace besteld maar zit hij niet goed, dan kun je je bestelling gewoon terugsturen. Je kunt een andere maat uitproberen of je geld terugkrijgen. Vergeet bij twijfel zeker niet om advies te vragen aan onze professionals. We zijn bereikbaar via e-mail, telefonisch of de chat.