Elektronica
Bestel hier je elektrische crossmotor onderdelen zoals bougies en alle bijbehorende materialen, uurtellers voor handige metingen, accu's en opladers, stopschakelaars en meer. Met de filters fabrikant, model en jaar vind je eenvoudig de geschikte elektronica voor jouw crossmotor.
ONDERDELEN ZOEKER - SELECTEER UW MOTOR

Producten 1-20 van 196

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 196

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektronische onderdelen en accessoires

We kennen allemaal het gevoel wanneer je jouw crossmotor of enduro motor wil starten en deze niet tot leven komt. Je kunt de snelste van het blok zijn, maar als je crossmotor niet start, ben je al gediskwalificeerd voordat je zelfs bij de start bent aangekomen.

Bougies crossmotor

Gear2win heeft alle soorten bougies voor je crossmotor, ook voor jouw merk. Of het nu de normale NGK standaard bougie of de goud palladium, iridium of platina types, wij hebben ze op voorraad. Bougie doppen en kabels zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Urenteller crossmotor

Het bijhouden van de uren op je crossmotor kan erg handig met een urenteller, dit kan draadloos of met een kabel. Gebruik de urenteller voor je crossmotor om de gebruiksduur, olieverversing, klepafstelling, bougies, instellingen en meer te volgen. Zo weet je precies wanneer het tijd is voor onderhoud. Want een goed onderhouden crossmotor werpt zijn vruchten af.

Accu's en acculaders

Veel fabrikanten plaatsen standaard loodaccu's in hun crossmotors. Dankzij de nieuwe accutechnologie kunnen veel lichtere lithiumbatterijen, met een sterkere stroomsterkte, hun zware tegenhangers vervangen. Deze crossmotor accu zorgt er voor dat je crossmotor lichter is en de motor een boost krijgt bij het starten. Opladers zijn verkrijgbaar met een snellaadfunctie, plus startkits en startkabels. Veel opladers hebben ook een aansluiting voor het opladen van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten.

Problemen met CDI-eenheid, startor spoelen of startmotor

Indien je problemen ondervindt met je CDI-eenheid of stator spoelen, neem dan contact op met een van onze medewerkers dan kunnen wij voor een geschikte vervanging zorgen.

Heeft u problemen met uw startmotor? Gear2win levert aftermarket-startmotoren van de meeste merken crossmotors tegen een betaalbare prijs. Voor alle elektronische onderdelen geldt gratis verzending vanaf € 49.