Crosspakken

Zoek je een complete én matchende cross outfit? Check dan de crosspakken van Gear2win. Elk motorcross pak bestaat uit een broek en shirt die op elkaar zijn afgestemd in kleur en print. Je vindt hier alle topmerken: Fox, Seven, Thor, Shift en meer.

Producten 1-20 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Professioneel motorcross pak

Als je een crossbroek en shirt nodig hebt ben je met een motorcross pak voordelig uit. Een goed motorcross pak is belangrijk voor je bescherming. Het is ook belangrijk dat het fijn zit en je genoeg bewegingsvrijheid geeft. Daarnaast ziet een matchende cross outfit er professioneel uit. De gave prints en kleuren lopen perfect in elkaar over van het shirt naar de broek. Er zijn ook bijpassende handschoenen bij elke outfit te vinden.

Crosskleding set voor volwassenen en kinderen

De crosspakken zijn er voor volwassenen en kinderen. Je kunt voor de broek en het shirt een aparte maat bestellen. Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt, gebruik dan de maattabel, stel je vraag in de chat of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag om de juiste keuze te maken. Meerdere maten tegelijk bestellen om te passen is ook geen probleem want er gelden flexibele retourvoorwaarden.

Crosspakken personaliseren met bedrukking

Gear2win verzorgt ook bedrukking van je motorcross pak. Met je gepersonaliseerde crosspak zie je er net zo uit als de professionals. In de stijl en kleuren van alle topmerken kan je naam, nummer en sponsoren gedrukt worden, maar je kunt ook een heel eigen ontwerp voor je outfit maken! Vraag ons om alle informatie en mogelijkheden.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.