BMX Helm

Kies uit een groot aantal BMX helmen van 's werelds beste merken: Bell, Troy Lee Designs, Fox, 100%, Kenny, Jopa, IXS, Shot en Airoh. De BMX helmen zijn in alle maten voor kinderen en volwassenen verkrijgbaar. En ons deskundige verkoopteam staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste pasvorm van je BMX helm.

Producten 1-20 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies de beste BMX helm

Het kiezen van de juiste BMX helm is de belangrijkste stap om jezelf of een ander die de BMX baan op durft te gaan te beschermen. De technologie van helmen heeft zich sterk ontwikkeld sinds de start van BMX racing in de vroege jaren 1970. Helmen specifiek voor de BMX sport zijn veel lichter dan de traditionele motorcross helmen, maar ze hebben nog steeds dezelfde veiligheidskenmerken zoals MIPS, ODS (Omni Directional Suspension) en andere beschermingen om hoofdletsel en-verwondingen te minimaliseren.

BMX helm met comfort en stijl

Bij het zoeken naar de juiste BMX helm kun je kiezen uit veel coole ontwerpen en kleuren. Maar het kiezen van de best passende fietscross helm is het belangrijkste. Gebruik onze maattabellen bij het kiezen van de juiste maat en pasvorm. Naast de goede pasvorm zorgt een goede ventilatie dat je hoofd koel blijft, zelfs in de zwaarste en spannendste races. Vocht absorberende binnenbekleding en voeringen (afneembaar en wasbaar) zijn hierbij ook een must. We hebben een afdeling voor kinder BMX helmen en helmen voor volwassenen, dus selecteer met behulp van de filters de optie die je zoekt.

Fietscross helm accessoires

Gear2win heeft ook reserveonderdelen, kleppen, schroeven, verschillende maten vulling en helmbekledingen voor de meeste helmen die we verkopen. Een tas is ook een geweldige manier om je helm te beschermen tijdens het reizen van en naar de BMX baan. Bekijk ook ons ​​volledige assortiment BMX brillen met honderden kleuren en ontwerpen die bij je helm passen.

Crosshelm wrappen of spuiten

We verzorgen ook custom made crosshelmen. Als je een sponsorlogo wilt toevoegen of als je jouw BMX helm volledig wilt aanpassen, bieden wij zowel wraps als spuitopdrachten op maat voor alle helmen. Neem contact met ons op voor een offerte en een voorstel voor je ontwerp. Ons ontwerpteam begeleid je hier graag bij.