Over ons

Gear2win Lommel

Van BMX racen tot mountainbiken, de Gear2win BMX winkel heeft een enorm assortiment aan producten van bekende topmerken en producenten. 

Wij zijn aanwezig op meerdere BMX wedstrijden over de hele wereld en bouwen er steeds aan een goede band met fabrikanten en atleten. Zo herkennen we de nieuwste en beste kwaliteitsproducten en kunnen we jou goed adviseren. Wij verkopen alleen de race- en fietskleding en onderdelen waarvan we 100% zeker weten dat ze de beste kwaliteit hebben, er goed uitzien en de beste prijs hebben.

Gear2win staat voor:

  • Kwaliteitsproducten
  • Veilig geleverd
  • Hulp en advies van professionals
  • Beste prijzen in de markt
  • Niet goed is geld terug

Snelle levering

Een andere factor is dat we overtuigd zijn dat het belangrijk is dat onze klanten hun gewenste producten zo snel en efficiënt mogelijk krijgen. Wij werken daarvoor met een state-of-the-art magazijn en een zeer professioneel team dat uitstekend op de hoogte is van de producten in ons magazijn. Bestellingen worden onmiddellijk doorgegeven via een veilig order registratiesysteem en worden daarna uitgehaald en verpakt door ons vakkundig personeel dat er zorg voor draagt dat jouw pakket snel en rechtstreeks naar je verzonden wordt. Alle race kleding die op onze site als voorraad aangegeven wordt, bevindt zich in ons magazijn en kan onmiddellijk verzonden worden.

Gevestigd in België, het hart van Europa, zijn we ideaal geplaatst om een snelle en veilige verzending te garanderen op het continent en in het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast is onze winkel, door de centrale ligging in Lommel, ideaal om te bezoeken.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10.00-12.00 & 13.00-18.00
Zaterdag: 10.00-14.00

Namens het hele Gear2win team,

Bedankt voor je bezoek aan onze (web)winkel.

Gear2win BVBA
BE0837.366.554 
Lodewijk de Raetsstraat 62 
3920 Lommel, Belgium 
+32 11 873758