BMX race fietsen: advies van deskundigen

Bij Gear2win doen we er alles aan om jou de beste raad te geven. Onze experts hebben veel ervaring dankzij hun deelname aan internationale BMX wedstrijden op het hoogste niveau. Dankzij onze expertise hebben wij een aantal merken en producten geselecteerd, die we altijd in voorraad hebben om jou onmiddelijk van dienst te kunnen zijn.

In onze winkel in Lommel, zul je altijd een uitstekende selectie vinden van verschillende BMX race fietsen en frames, in de maten JUNIOR, EXPERT, EXPERT XL en PRO, in de PRO gaan we tot maat XXXL en zelfs Cruiser. De merken dat we in stock houden zijn onder andere Cuda, Meybo, Pure, Stay Strong, Formula, Thrill, Speedco en Chase.

BMX race frames in alle maten

De reden dat we een brede gamma aan BMX frames en BMX fietsen in onze winkel houden, is omdat niet alleen de maat van je frame van belang is, maar ook de geometrie een groot verschil kan maken over hoe je fiets aanvoelt op de track. Elke frame heeft verschillende karakteristieken over hoe je ermee moet omgaan, en door te luisteren naar waar je op zoek bent kunnen wij jou het beste advies bezorgen. We zullen jou de frame aanraden die het beste bij je past, en we zullen je ook uitleggen waarom deze bepaalde frame het beste bij jou past.

Dankzij onze ervaring met alle frames en maten, kunnen we jou meteen aan de juiste onderdelen helpen die je nodig hebt. Onderdelen zoals frames, sturen, binnenbanden, banden, voorvorken, kettingen, wielen, grips, cogs en nog meer komen in een groot aanbod van maten. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de rijder, zijn capaciteiten, zijn leeftijd en gewicht wanneer je deze onderdelen kiest. Dit om een optimale prestatie op de track te kunnen verkrijgen. Natuurlijk geven maattabellen een goed idee van wat je nodig hebt, maar er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat alleen een bezoek aan de winkel, en deskundig uitleg, jou echt de top combinatie zullen berzorgen waar je op zoek naar bent .