BMX onderdelen

Gear2win heeft een breed assortiment BMX onderdelen van hoge kwaliteit voor alle topmerken BMX fietsen. Onze BMX race experts helpen je graag om de juiste BMX onderdelen voor je crossfiets te kiezen.

Producten 1-20 van 468

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 468

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruik de juiste BMX fietsonderdelen voor je fiets én niveau

Het kiezen van de juiste crossfiets onderdelen klinkt misschien als rocket science, maar dat is het eigenlijk niet. De juiste framegeometrie, juiste versnellingsverhouding, bandenkeuze en algehele conditie van je BMX fiets en onderdelen kunnen een groot verschil maken voor je rij- en race-ervaring.

De deskundige medewerkers van Gear2win maken de keuze een stuk makkelijker dankzij hun jarenlange BMX race ervaring en het werken met rijders van alle verschillende niveaus. Doordat we al jarenlang fietsen in elkaar zetten en afstellen voor enkele van 's werelds top BMX’ers kunnen we ook de beste opties voor jou uitzoeken. We zien direct hoe je fiets er op dit moment voor staat en wat er verbeterd kan worden met welke BMX onderdelen.

Stuur je BMX naar de overwinning

Totale controle over je BMX tijdens een race komt neer op een goede geometrie-instelling en natuurlijk de besturing. Om je lichaam goed te positioneren op je fiets en op de juiste plaats te houden, zodat je maximale behendigheid behaalt, moet je het juiste stuur kiezen en dit goed afstellen. Bij Gear2win adviseren we je graag over de beste stuurpen voor jouw fiets en welke maat bij jouw lichaam past. Sturen hebben we ook in alle maten, van Mini tot Expert tot Pro XXXL, dus deze stemmen we ook perfect af.

Bij een goed stuur horen ook goede handvaten. Merken zoals ODI en BOX hebben mooie kleuren handvaten. En de zachte delen verzachten de klap op je handen, dat is natuurlijk ook wel fijn. 

Van pedaal naar eremetaal

Zonder een goede verbinding van je lichaam met je BMX racefiets via de pedalen kom je nergens. Met het pedaal dat het beste bij jouw past ga je zo op weg naar een medaille. Gear2win biedt alle populaire BMX pedalen aan, uiteraard inclusief al het nodige advies.

Daarnaast zorgt de juiste bandenkeuze voor grip op het circuit. Wanneer je nieuwe banden op een goede set BMX racewielen worden gemonteerd race je gegarandeerd als eerste over de finish. Want de juiste BMX band geeft je niet alleen meer grip bij het starthek en in de bochten, maar kan ook een enorm verschil maken in de snelheid. Alle banden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en merken. Maar er zijn grote verschillen tussen maten, loopvlakpatronen en rubbersamenstellingen die de balans en snelheid van je fiets beïnvloeden. Ook hierin voorzien we je van het beste advies.

Altijd passende crossfiets onderdelen

Welk merk BMX racefiets je ook hebt, wij hebben de juiste BMX onderdelen. We hebben een grote voorraad remmen, tandwielen, kettingen, trapassen, zadels, alle bijbehorende bouten en nog veel meer. Je kunt ervanuit gaan dat alles wat op een BMX fiets past te bestellen is bij Gear2win.