BMX handschoenen

BMX handschoenen geven je betere grip en controle in alle mogelijke raceomstandigheden. BMX handschoenen zijn meestal gemaakt van Clarino, een ademende stof die wasbaar is maar desondanks altijd zijn zachtheid behoudt. Voor de natte en koude dagen op het BMX circuit hebben we ook een assortiment BMX winter handschoenen.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grip = controle op de BMX track

Of je nu een BMX professional bent of net begint op het BMX circuit, het kiezen van de juiste BMX handschoen is net zo belangrijk als voldoende lucht in je BMX banden pompen. Zorg ervoor dat je de juiste maat handschoen kiest. Zo voorkom je dat de stof bijvoorbeeld dubbel gaat zitten. Als de handschoen als een tweede huid op je handen aansluit wordt de kans op blaren een stuk kleiner.

BMX handschoenen voor alle disciplines en omstandigheden

Stem je BMX handschoen af op de rijomstandigheden. BMX racers gebruiken over het algemeen een nauw aansluitende handschoen met weinig of zelfs geen bescherming. Dit geeft de BMX racer een optimaal gevoel en controle maar geeft maar beperkte bescherming. Er zijn ook genoeg BMX handschoenen met meer bescherming op de knokkels en vingers die nog steeds het comfort en de flexibiliteit bieden die je nodig hebt, inclusief dat beetje gemoedsrust wanneer je het dek of asfalt raakt. Voor de koude en ellendige regendagen op het BMX-circuit zijn er ook BMX winter handschoenen beschikbaar.

Details van je fietscross handschoenen

De dikte van de padding op de handpalm kan je gevoel en comfort drastisch beïnvloeden, dit hangt af van je eigen voorkeur. Topmerken zoals 100%, Troy Lee Designs, Fox en THOR hebben handschoenen met een enkele laag op de handpalmen. Hiermee heb je meer feeling op je handvaten. Maar met dubbel gevoerde handpalmen heb je extra bescherming en comfort.

Geperforeerde handpalmen helpen om je handen koel te houden en het zweten te verminderen. De siliconen print op de handpalmen zorgt voor grip bij droog en nat weer. En de antislip op de vingerafdrukken biedt meer grip bij het vastpakken van de voor- of achterrem.

Er zijn lange en korte modellen BMX handschoenen. Zo heb je de keuze voor strapless handschoenen die je polsen onbedekt laten. Hierdoor verbetert de bloedstroom. Daarnaast kun je kiezen voor handschoenen met het wat veiligere klittenbandsysteem. Deze kun je makkelijk aan en uit trekken aan de lus van de klittenband.

BMX handschoenen kind

Bij Gear2win vind je BMX handschoenen voor kinderen en volwassenen. Raadpleeg de maattabel om de juiste maat fietscross handschoenen te kiezen.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.