• Shop By Brand: TWIN AIR

Twin Air Koelsysteem RMZ250 19- RMZ450 18-.. (incl 140118)

€ 399,51
Geen voorraad
SKU
160436

Details

Twin Air Koelsysteem RMZ250 19- RMZ450 18-.. (incl 140118)

Door de temperatuur van de olie en uw watertemperatuur drastisch te verlagen, kan de gepatenteerde oliekoeler van Twin Air uw ritten en uw motor langer in topconditie houden.

De oplossing van Twin Air is een revolutionaire verbetering. Zigzagvinnen waren op zijn best een passieve tactiek. Langere koelbuizen stonden in de weg en waren minder effectief. In tegenstelling tot traditionele op koelmiddel gebaseerde benaderingen die gebruik maken van het waterkoelsysteem, is het ontwerp van Twin Air de eerste luchtgekoelde aangedreven oplossing. Van een montagepaneel achter de radiator, flexibele slangen circuleren olie naar een uniek, buisvormig koelrooster van 3 sets van 3 korte pijpen die zijn ontworpen om de warmte-uitwisseling te maximaliseren.

De Twin Air Oil Cooler-set bevat alles wat je nodig hebt: warmtewisselaar, bevestigingsmateriaal, oliefilterdop, slangen, klemmen en stapsgewijze instructies

  • De unieke buizenwarmtewisselaar van Twin Air's Oil Cooler koelt de olie door de olie door de buizen te laten stromen via een 3-kamerelement.
  • De rubberen slang met een binnendiameter van 6 mm was onze keuze om de warmte-uitwisseling te maximaliseren en een optimale oliedruk te behouden. Bij het testen van een rubberen slang versus een roestvrijstalen gevlochten slang, had de rubberen slang een betere warmte-uitwisseling en hield de motoroliedruk op peil.
  • De Twin Air Oil Cooler wordt achter de linker radiateur gemonteerd en wordt geleverd met alle benodigde hardware voor montage.

Koop uw Twin Air-producten voor een betere prestatie van uw MX- en Enduro-motor hier bij Gear2win

Past Bij

FabrikantModelJaar
SUZUKIRM-Z 4502018
SUZUKIRM-Z 4502019
SUZUKIRM-Z 4502020

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.