In voorraad

€ 44,95
  • Gratis verzending vanaf 49,-
  • Hulp & advies van MX professionals
  • Beste prijzen in de markt
  • Niet goed = geld terug

Ook interessant

Details

Ryno Power Chocolade Proteïnen

De ideale proteinshake

- Nieuwe en verbeterde formule
- 2 pond & in een nieuwe handige zak (20 porties)
- 27 gram proteïne per portie
- Kwaliteitsbron & ultra gefilterd en ionenuitwisseling, niet-gedenatureerde wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat, gehydrolyseerd wei-eiwit
- 8,5 gram BCAA's per portie
- GEEN KUNSTMATIGE SMAKEN
- NIET-GMO en biologische ingrediënten

Ryno Power Eiwit (RPP) zorgt voor een maximale benutting van voedingsstoffen zonder het spijsverteringsstelsel ongemak veroorzaakt door eiwitten van mindere kwaliteit. Ryno Power Protein zorgt voor een continue stroom en toevoer van rijke voedingsstoffen naar uw spieren en bloedstroom. Het helpt je uithoudingsvermogen te vergroten, sneller te herstellen, explosieve kracht te ontwikkelen, een sterkere lichaamsbouw op te bouwen en te behouden en je aan het eind van de dag beter te voelen. Dit product is allergeenvrij, glutenvrij en absoluut heerlijk! De toegevoegde BCAA (Beneficial Amino Acids) is essentieel voor herstel en gezondheid.

Geen toevoegingen, geen vulstoffen, geen oliën en gezoet met biologisch rietsap en natuurlijke Stevia. We dagen je uit om ergens anders ter wereld een beter eiwit te vinden!

Gebruik als maaltijdvervanger, gebruik als stimulerende shake voor de activiteit, gebruik om af te vallen en vooral om het ultieme herstel te krijgen na training of wedstrijd!

Koop nu je eiwitshake uit de Ryno Power gamma bij Gear2win!