Fox Jeugd Comp Cross laars zwart

Vanaf € 179,00
Op voorraad
SKU
24014-001

Fox Jeugd Comp Crosslaars

GEBASEERD OP INSTINCT 

Gedreven door de erfenis van motorcrossoverwinningen en prestatie-innovaties, zal de Comp crosslaars je opnieuw laten nadenken over crosslaarzen aan instap prijs. De Comp crosslaars neemt belangrijke punten van onze Instinct crosslaars, vereenvoudigd dit en giet deze kennis in een meer betaalbare crosslaars.
De nadruk ligt op pasvorm, dekking en controle dankzij ons nieuwe interne veter-systeem waar je aan kunt trekken voor een uitstekende ondersteuning op de kritische plaatsen. de Instinct gesp en de ActiveLock riemen geven je de perfecte balans tussen steun, flexibiliteit en gebruiksgemak. De Complaars geeft jou duidelijk meer steun dan zijn voorganger, met zijn volledige TPU plaat thv de scheenbeen, en extra steun thv de kuiten, hiel en de tenen. De zijkanten van de crosslaarzen zijn volledig veranderd met grotere rubberen beschermingen, voor een betere grip op je motor. Daarbij geeft de rubberen zool met interne stalen ondersteuning een uitzonderlijke grip op de voetsteunen.
 
Kenmerken Comp Motorcross laars:
  • Gabseerd op onze Instinct Crosslaars, de Comp biedt u comfort tegen een uitstekende instap prijs _
  • Interne veter-systeem voor een aangepaste steun rond je enkel _
  • TPU scheenbeen plaat, extra steun thv de tenen en je kuiten beschermen de piloot op zijn maximum en waar het nodig is _
  • Instinct style gesp voor een veilige pasvorm aan de bovenkant van het voet _
  • aanpasbare riem sluitings systeem thv de scheenbeen voor een verhoogde steun in eender welke positie _
  • Duurzame rubber met ijzer aan de binnenkant voor een uitstekende grip en een betere controle op de voetsteun
  • Beschikbaar in mannen- vrouwen- en kindermaten 

Koop nu je Fox Comp Crosslaars hier bij Gear2win.