• Shop By Brand: OAKLEY

Oakley Airbrake MX Triple Crown Crossbril Zwart 24k Iridium

€ 194,96
Op voorraad
SKU
141920

Oakley Airbrake MX Triple Crown Crossbril Zwart 24k Iridium

Oakley kondigt met trots de lancering aan van de Oakley Airbrake ™ MX-bril, een revolutionair product voor de motorcrosswereld.

Oakley Airbrake Crossbril ™ MX is het hoogtepunt van 35 jaar evolutie van MX-brillen en is een waar mijlpaal in technologie die gewone brillen overbodig maakt. Vergeet elk idee van wat hoge prestaties definieert. Sinds de begintijd van de motorcross heeft geen één brilontwerp niet zoveel innovatie gebracht. 

Dit is de allereerste MX-bril met een lens gemaakt van Plutonite, hetzelfde premium materiaal dat de ogen beschermt van professionele atleten die afhankelijk zijn van Oakley-brillen. De duurzaamheid en slagvastheid van deze unieke synthetische stof is bewezen door diegenen die geen concessies kunnen doen aan bescherming. De ultieme evolutie is de opname van Oakley's gepatenteerde Switchlock-technologie. Rijders kunnen profiteren van een uitgebreide reeks hoogwaardige Oakley-lenzen en met een druk op de knop de lens verwisselen om aan de rijomstandigheden te voldoen.

Oakley Airbrake Crossbril Prizm Lens

Prizm ™ MX-lenzen zijn gemaakt voor meer dan alleen het spotten van obstakels, ze helpen je subtiele overgangen in vuilcondities te zien, zodat je al die fracties van een seconde onder de knie hebt om het meeste uit de rit te halen. Je rijdt met meer vertrouwen omdat de nauwkeurige kleurfiltering je helpt snelle lijnen op te pikken, verschillen in vuiltextuur te identificeren voor tractiecontrole en dieper in de sporen te kijken waar de schaduwen leven.

Prizm ™ MX-lenzen zijn uitstekend geschikt om te presteren onder een breed scala aan lichtomstandigheden, dus wanneer de baan of het pad u van zonlicht naar schaduw overgaat, heeft u alle prestatievoordelen van een scherpere gezichtsscherpte en levendige kleurwaarneming.

Bescherming:

Dit is de allereerste MX-bril met een lens gemaakt van spuitgegoten Plutoniet. Dat is het meest optisch zuivere lensmateriaal dat ooit voor MX-brillen is gebruikt, en het is waanzinnig sterk. Oakley Plutonite is hetzelfde ultrasterke materiaal dat de ogen beschermt van soldaten die geen compromis kunnen sluiten op het gebied van bescherming, en in vergelijking met de dunne, flexibele lenzen die je in andere brillen vindt, maakt Airbrake MX je onoverwinnelijk.

Switchlock-technologie:

Rijders moeten klaar zijn om het hoofd te bieden aan alle omstandigheden die Moeder Natuur neerzet. Daarom is Airbrake MX bewapend met de Switchlock-technologie van Oakley. Het maakt het proces van lensvervanging snel en probleemloos - geen gedoe meer om een __lens te verwisselen. Wanneer een lens stevig in het stijve O Matter-frame is vergrendeld, is er geen buiging of kromtrekken zoals inferieure ontwerpen die het zicht vervormen. En met Switchlock-technologie kunt u profiteren van ons volledige arsenaal aan hoogwaardige lenstinten. Van oefenrondes overdag tot het hoofdevenement 's nachts, u kunt de tint van uw lens aanpassen en uw zicht perfect aanpassen aan elke omgeving.

Duidelijkheid:

Laten we het nu hebben over duidelijkheid. Gewone MX-lenzen worden gestempeld uit platte vellen generiek materiaal en vervolgens gebogen om in het brilframe te passen, en het resultaat van die kromtrekken is visuele vervorming. Veiligheid en prestaties vereisen echt, nauwkeurig zicht, dus we spuitgieten de lenzen onder extreme druk om een __precieze optische geometrie te bereiken. Dat betekent dat u meer details ziet en dat u kunt geloven wat uw ogen u vertellen. Het is de ultieme helderheid en optische natuurgetrouwheid.

Gezichtsveld:

Wanneer een rijder op de baan is, moet hij zich ervan bewust zijn wie zijn positie kan uitdagen. Daarom breidt dit slanke ontwerp het perifere zicht tot het uiterste uit. Airbrake MX biedt ook een geoptimaliseerde pasvorm die rekening houdt met de verticale framerichting wanneer de rijder zich in de racepositie bevindt - met gebogen ellebogen en gehurkt over het stuur - waarbij de lens voor de ogen wordt geplaatst.

Comfort:

Deze bril is het hoogtepunt van elke doorbraak die we hebben gemaakt, inclusief drie decennia verfijning in comfort en pasvorm. Het heeft een exoskelet frame, met een duurzame maar lichtgewicht O Matter buitenkant gekoppeld aan een flexibele urethaan frontplaat. Het stijve buitenframe houdt de lens stevig vast, en een buigzame binnenplaat met zacht, absorberend schuim past zich aan je gezicht aan alsof het speciaal voor jou is gemaakt.

Gemak:

We hebben deze bril ontwikkeld voor onmiddellijke aanpasbaarheid, en dat gaat verder dan Switchlock-technologie met verwisselbare lenzen. Airbrake MX is het Zwitserse zakmes onder de brillen. U kunt vervangende frontplaten, stempelconfiguraties en riemen eenvoudig vervangen. Het is volledig aanpasbaar, configureerbaar en bruikbaar. Dit is echt de enige bril die alles kan.

Lens

 • PRIZM ™ lenstechnologie
 • Spuitgegoten Plutonite®-lensmateriaal biedt 100% bescherming tegen omgevings * UVA, UVB, UVC en schadelijk Blauw licht tot 400 nm
 • Uitgebreid lensvolume voor geoptimaliseerd perifeer zicht
 • Mistverwijdering van de lens met Flow-Coat Anti-Fog-coating
 • Geïntegreerde afscheurstiften voor montage van optioneel gelamineerde of standaard afscheurstrips
 • Krachtige plutonietlens met F3-anticondenscoating
 • Voldoet aan impactvereisten op basis van ANSI Z87.1 en EN 1938: 2010-normen
 • getest van 190 tot 380 nanometer

Kader

 • Exoskeleton chassisconstructie combineert stijve O Matter® buitenkant met een plooibare thermoplastische urethaan frontplaat die zich comfortabel naar je gezicht vormt
 • Dual Switchlock-mechanismen vergrendelen de lens stevig op zijn plaats
 • Stijve O Matter®-bandverbindingen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de brildruk
 • Dubbele stootpoorten aan de bovenkant van het chassis om de luchtstroom in de helm te kanaliseren
 • Low-profile frame-ontwerp zorgt voor meer zichtbaarheid en verbeterde helmcompatibiliteit
 • De hele dag comfort van O-Hydrolix drielaags schuim met vochtafvoerende polar fleece voering
 • Matzwart textuRood binnenframe voor verblinding Rooduction
 • Lenspakking van microcellulair urethaan om stof en vocht buiten te houden
 • Dubbel verstelbare riem met siliconen voering voor een veelzijdige, veilige pasvorm
 • Volledig geïntegreerd Race-Ready roll-off-systeem met verhoogde filmhoogte voor een groter gezichtsveld in modderige omstandigheden (optioneel)

Extra

 • 7-pack Oakley gelamineerde tear-offs inbegrepen
 • Inclusief originele zachte brilkoffer van Oakley

Koop je Oakley Airbrake Crossbril-bril hier bij Gear2win.