Freestyle crossen op je BMX

Als je een freestyle BMX wil kopen om heel veel plezier te beleven in het dichtstbijzijnde skate park, of als je gewoon door de straten wilt cruisen op zoek naar de ultieme adrenaline kick, dan hoef je niet verder zoeken. Met de Mafia freestyle BMX beleef je altijd plezier. Bij Gear2Win vind je een hele collectie Mafia bikes in allerlei kleuren. Deze hebben we allemaal op voorraad en zijn direct klaar om naar jou op te sturen.

Mafia freestyle en stunt BMX

De Neomain Mafia BMX bikes zijn gebouwd op basis van de persoonlijke voorkeuren van BMX Freestyle legende Harry Main. Door verschillende onderdelen van Hitmain te gebruiken zijn deze BMX bikes zeer compleet. En door de aandacht voor details zien ze er super cool uit.

BMX bikes door Harry Main

BMX legende Harry Main heeft een grote rol gespeeld in de bouw van de Mafia BMX. Hij is van begin tot eind betrokken geweest bij het ontwerp van de BMX Neomain. Zijn persoonlijke voorkeuren zijn in het ontwerp verwerkt en hij heeft zelf het prototype getest. In de afwerking is goed gelet op de details. Dit zorgt voor een strak resultaat. Harry Main wilde trots kunnen zijn op de BMX fiets die zijn naam zou dragen en hoopte zo een volgende generatie BMX-ers te inspireren om met deze sport te starten. Dat is wat ons betreft gelukt!

Zelf je freestyle BMX in elkaar zetten? Bekijk dan in deze video hoe je zelf stap voor stap je Mafia freestyle en stunt BMX kunt bouwen: