ARAI Tour-X4 Crosshelm Break Blauw

Vanaf € 749,00
Op voorraad [2-3 Dagen levertijd]
SKU
arai21-tourx4-break-blue

ARAI Tour-X4 Crosshelm Break Blauw

De nieuwe Tour-X 4 moet een van de meest veelzijdige motorcrosshelm ooit zijn: avontuur, grand touring of offroad, ongeacht de rijomstandigheden, de Tour-X 4 is er klaar voor.

  • Buitenschaal SFL (Super Fibre Laminate) :Dit is de standaard Arai buitenschaal. Supervezel biedt meer comfort dan andere schaalmaterialen, maar is toch sterk en licht van gewicht.
  • Vervangbaar interieur :Compleet verwijderbaar interieur dat kan worden schoongemaakt met milde zeep en lauw water, goed afspoelen en een dag laten drogen, nooit in direct zonlicht of bij een kachel. Er zijn verschillende diktes beschikbaar voor de tussenliggende maten voor een perfecte pasvorm voor elke rijder.
  • Facial Contour System :Om een __nog betere, nauwsluitende pasvorm te bieden en het comfort van de onderkaak te vergroten, werkt het Facial Contour System (FCS) met een schuimveerondersteuning in het wangkussen dat comprimeert en terugkaatst
  • 5 mm ’’ Peel Away :’5 mm dikke verwijderbare schuimlaag op de oorschelpen / wangkussens en slaapkussens. Biedt desgewenst meer ruimte zonder de noodzaak om een __optionele hemelbekleding of nieuwe kussentjes / oorschelpen aan te schaffen.
  • Emergency Release System :Maakt gemakkelijker toegang tot een gewonde rijder. Door aan de in de kussentjes geïntegreerde oranje lipjes te trekken, glijden de wangkussens naar buiten. Het verwijderen van motorcrosshelm gemakkelijker maken voor opgeleid medisch personeel en reddingswerkers. Het risico op bijkomend letsel minimaliseren
  • 5 jaar beperkte garantie

Koop nu je Arai motorcrosshelm en andere motorcross accessoires bij Gear2win