• Shop By Brand: ALPINESTARS

Alpinestars crosslaarzen Tech 10 grijs fluo oranje

Vanaf € 610,00
Op voorraad [2-3 Dagen levertijd]
SKU
alp21tech10grayorange

Alpinestars Tech 10 crosslaarzen

De Tech 10 bepaalt al meer dan tien jaar de norm voor prestaties en bescherming van motorcrosslaarzen. De volledig opnieuw ontworpen Tech 10-crosslaars verhoogt de prestatie nog verder. Perfectie door innovatie; Met behoud van de iconische Tech 10-look, vertegenwoordigt de nieuwe laars een geheel nieuwe benadering - het verbeteren van het vermogen om een __rijder het ultieme gevoel, comfort en veiligheid te geven.

Het herontwerp van de Tech 10 werd geleid door drie prioriteiten, aangezien het ontwikkelingsteam van Alpinestars technische schoenen zocht om de algehele functionaliteit, prestaties en veiligheid te verbeteren, het gewicht te verminderen en het materiaalvolume te verminderen. Het maximaliseren van deze prioriteiten is de belangrijkste prestatie van de nieuwe Tech 10 en het resultaat is een geheel nieuwe laars met een groter bewegingsbereik en flexibiliteit, terwijl het een betere controle biedt over de flexie- en torsiekrachten die de prestaties van de laars aanzienlijk verbeteren, waardoor de rijder meer vertrouwen krijgt en bescherming.

Er zijn nieuwe materiaalcomposieten gemaakt die lichter en duurzamer zijn om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de ontberingen van offroad-rijden. De nieuwe, koudgesmede aluminium gespen zijn het resultaat met een gemakkelijker te bedienen, duurzamere en zelfuitlijnende sluiting die een positieve grip biedt over de bovenkant van de schoen. Het resultaat heeft meer dan 400 gram (bijna 1 pond) aan gewichtsvermindering opgeleverd voor de nieuwe Tech 10.

 

Koop nu je Alpinestars motorocrosslaarzen bij Gear2win!